Yapısal Olmayan Tehlikelerin Azaltılması Projesi

“Yapısal Olmayan Tehlikelerin Azaltılması (YOTA) Projesi”,herhangi bir sarsıntı sırasında kayarak, düşerek ya da devrilerek ölüm, yaralanma ve ekonomik kayıplara neden olabilecek mobilyalar, beyaz eşyalar, pencereler, aydınlatma elemanları, ısıtma-soğutma araçları, raflarda bulunan veya duvara asılı olan tüm eşyalar, ofis makineleri,…vb. eşyaların uygun metot ve malzemeler kullanılarak binanın duvar ya da taşıyıcı elemanlarına (kolon,kiriş,…vb.) sabitlenmesi uygulamalarının okul, konut ve iş yeri gibi mevcut yaşam alanlarında hayata geçirildiği bir çalışmadır.

Proje kapsamında gerçekleştirilen sabitleme uygulamaları Kadıköy Belediyesi Kentsel Arama Kurtarma Takımı üyeleri tarafından yapılmaktadır.

Proje kapsamında belediyemiz merkez hizmet binası,belediyemiz bünyesinde hizmet veren çocuk yuvaları ve ilçemizde bulunan İSMEP Projesi....kapsamında yıkılıp yeniden yapılmış olan bir adet okulda sabitleme çalışmaları tamamlanmıştır.

Galeri

Access to the path 'C:\Apps\Web\afet.kadikoy.bel.tr\wwwroot\sitemap.xml' is denied.