Hatay'lı Çocuklar İçin Oyuncaklar Sizden

Kadıköy Belediyesi Kentsel Arama Kurtarma takımı (Bak - Kadıköy) olarak sömestr tatilinde "Bir Afet Masalı Müzikali" adlı oyunumuzu depremden etkilenen çocuklarımız için oynuyoruz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda afet bölgesindeki çocuklara ulaştırmak üzere oyuncak topluyoruz. Oyunumuzu izlemeye gelenleri oyuncaklarıyla birlikte bekliyoruz...

Not: kullanılmış, bozuk oyuncakların getirilmemesi önemle rica olunur.

“Bir Afet Masalı Müzikali” ile afetler öncesi ve sırasında davranış şekillerinin erken yaşta yerleştirilmesi, çocukların etkileri ile birlikte ebeveynlerinde afet konusunda bilinçlenmesi, çeşitli önemlerle hem ekonomik hem de can kayıplarının önüne geçilebileceği öğretilmektedir.

"Depremde kendini koru." "Yangından uzak dur." "Afet çantanı hazırla..."

Afetlere karşı çocuklarımızı ne kadar iyi eğittik?  Bu gösteride hem eğleniyoruz, hem öğreniyoruz. Gelin şarkı söyleyin, öğrenin, öğretin ama en önemlisi 40 dakika keyifli zaman geçirin. Hayatınıza 40 dakikadan fazlasını katın.

OYUNA GELEMEYECEK OLANLAR  İÇİN OYUNCAK TESLİM MERKEZİ KADIKÖY BELEDİYESİ MERKEZ GARAJ

OYUN PROGRAMI

Access to the path 'C:\Apps\Web\afet.kadikoy.bel.tr\wwwroot\sitemap.xml' is denied.